IMG 1904

Referensprojekt

Referenser i urval

Vega

Hyresrätter i Vega Park Haninge

I stadsdelen Vega i Haninge kommun har K2A byggt cirka 500 hyresbostäder, med fokus på välplanerade mindre lägenheter. Markstrukturs entreprenad innefattade fällning av skog, sprängning, grundläggning och finplanering. Byggnaderna har producerats av Moelven och Grännäs Trähus.

SuneC

Båthall i Saltsjöbaden

När Sune Carlssons båtvarv expanderade med en ny båthall 2013 utförde Markstruktur markberedning, grundläggning och gjutning av den 5 000 kvadratmeter stora plattan. 

Gånsta

Hyresrätter i Enköping

I stadsdelen Gångsta i Enköping har K2A byggt 80 hyresbostäder. Markstrukturs entreprenad innefattade fällning av skog, sprängning, grundläggning och finplanering. Projektet pågick under 2017 och 2018 och inflyttning i lägenheterna skedde i oktober 2018.

sundsvall forradet

Studentlägenheter i Sundsvall

Svenska studenthus I Sundsvall bygger 300 300 studentlägenheter på fastigheterna Förrådet 4 och 9 i centrala Sundsvall. Bostäderna kommer att ligga i ett attraktivt läge med gångavstånd till universitetet. Markstruktur utför markarbeten och grundläggning under hösten-vintern 20/21.

gavle godisfabriken

Hyresrätter i Gävle

K2A är en av byggherrarna som är med och utvecklar det nya området Godisfabriken där den före detta Läkerolfabriken var belägen. På området ska 750 nya bostäder byggas och kommersiella lokaler med bland annat en saluhall.

Markstruktur har utfört markarbeten och grundläggning för de nya hyreshusen som är byggda i trä och Svanenmärkta.